2012. június 11., hétfő

Táskák

Már elég régen izgatta a fantáziámat az un. békaszájú táska, már többször ki is nyomtattam Elizanikó honlapjáról, ki is szerkesztettem a szabásmintáját, de aztán csak terv maradt. A rajz alapján kicsinek gondoltam a táskát, végül is jól is gondoltam, de már gondolkodom a szabásminta módosításán. Addig is a képek itt vannak. Úgy gondolom, hogy a belső, zippzáras részt kellene valahogy csökkenteni, és annyival növelni az alsó - tulajdonképpen a táska - részét növelni.

 


És a hátizsák, erre is régen fájt a fogam, habár egyáltalán nem vagyok hátizsákos típus. Ennek a záródása is a békaszájú táska-féle. Az eredeti japán mintán az oldalán csodaszép csillagos blokkokból áll a csík. Nahát az enyémen nem. Színek szerint válogattam össze a szöveteket, és természetesen megint a legfoszlósabb vacakot sikerült kifognom. Így aztán kerestem egy olyan anyagot, ami így egyben, magában is szép, és ezzel helyettesítettem. A szimmetria kedvéért a leffentyűkéjét is ebből az anyagból készítettem.7 megjegyzés:

Edina írta...

Nagyon jók a táskák!
Békaszájú táskát már én is varrtam, nagyon szeretem, igaz az enyém nem pont ez a fazon. Ha gondolod, szívesen elküldöm a mintáját és leírását.
A hátizsák nagyon tetszik, de abszolút nem vagyok képben az elkészítésével.

nana56 írta...

Köszi! Ha elküldöd az e-mailemre megköszönöm. Cserébe nagyon szívesen elküldöm a hátizsák mintáját Neked.

Людмила írta...

Самые красивые сумки в интернете!

nana56 írta...

Болъшое спасибо, Людмила!

Csilla írta...

Kedves Nana!
Szeretném a lányomnak elkészíteni ezt a békaszájú hátizsákot. Megtennéd, hogy átküldöd nekem a szabásmintáját? Nagyon hálás lennék érte! Előre is köszönöm és szép napot kívánok neked!
Csilla

Éva Borbély írta...

Nagyon tetszik ez a hátizsák. Szeretném én is elkészíteni. Nagyon megköszönném, ha nekem is elküldenéd a szabásmintáját.
üdv: Éva

Endzsi írta...

Kedves Nana!
Most találtam rá a blogodra és nagyon tetszik az a hátizsák. Ha szépen megkérlek el tudnád küldeni nekem a szabásmintáját? :) Nagyon köszönöm előre is.
Angi