2010. május 24., hétfő

babzsákfotel

Az úgy kezdődött......, hogy még tavaly tavasszal szert tettünk két zsák hungarocell golyóra, azzal a céllal, hogy két babzsákfotelt készítünk belőle. Szabáminta a netről, 90 cm-es átmérőjű. Na, az egy zsák hungarocell meg sem kottyant neki. Beletöltöttük a másodikat is, hát még mindig bírta volna, de ennyi volt. Akkortájt a családban mindenkinek tetszett, de igazán senki nem fogadta örökbe, így aztán a hálószobánkban maradt szegény, őrizte a vasalnivalót.
Mígnem idén csak került neki gazdája, de kisebbet szeretett volna, szabásmintát kicsinyítettem, leeresztettük a golyókat, röpködtek is mindenfele, aztán beletöltöttük a kisebb huzatba az összes golyót, ami megmaradt. Lett is egy nagy fehér nyúlbogyónk belőle, mert mindent lehetett vele, csak ülni rajta nem. Le is fényképeztem, így nézett ki:
Kétszeri "csapolás" után már lehetett ülni rajta, így aztán elkészült a huzat is. IKEÁ-s vászonból, a színek azok ennél sokkal szebbek igaziból, de azért sem sikerült jól lefényképezni. Klassz napsárga és narancs.
Most aztán megint van egy negyed babzsákfotelre való hungarocell golyóm...

2 megjegyzés:

agibo írta...

Talán, ha vennél még hozzá... :)))

nana56 írta...

Az lesz... Be lehet rendezni egy házat csupa babzsákfotellel?