2009. február 8., vasárnap

UFO-s játék: egyblokkos takaró / one block wonder

Aby és Kris felhívására indult egy játék, amelyben minden hónapban be kell fejezni egy UFO-t (UnFinished Object, azaz befejezetlen tárgy), és a képét közzétenni.
Na, én a munkámmal elkészültem időben, de aztán a családi élet az úgy összesűrűsödött, hogy a gép elé már sem időm sem energián nem jutott leülni, de most így versenyen kívül pótolom.

Egy un. egyblokkos takarót sikerült befejeznem, igaz már a két ünnep között nekifogtam, mert a gépet elővenni nem volt kdvem, de ezt tévézés közben tűzögettem kézzel.
Így nézett ki félbehagyva:
Tatabányán a táborban mutatták meg nekünk a technikát, és sikerült hozzá anyagot is szereznem, nagy bátorsággal belevágtam (az anyagba is) és hát a szabás itt-ott elég pontatlanul sikerült, ezért nem is mertem nekivágni a gépi tűzésnek, hanem elkezdtem kézzel, gyöngyfonallal. Elég hamar rá kellett jönnöm, hogy iszonyú lassan haladok, közben a fonal is elfogyott, és ugyanolyan árnyalatút vennem sem sikerült, tehát irány a szekrény aljába.
És tavaly miután kihímeztem Martimez ajándékát utána vettem elő a takarót, és most, januárban sikerült befejeznem, habár így is elkövettem egy stiklit, mert a szélét azt már géppel kukacoltam, de hát ez a takaró most már ilyen marad. Szerintem pont passzol az új kanapénkhoz.Így néz ki a hátoldala:

11 megjegyzés:

F.Gina írta...

Nagyon szép lett, kár lett volna félretenni. Szerintem írd be februárhoz :)) Ha jól értettem, azt kérték, hogy az embléma alá írjuk be, melyik hónapban mit csináltunk. Remek lehet nekik ennyi blogot végignézni minden hónapban :))

mmama írta...

Ez gyönyörű lett !

Elizanikó írta...

Én is vettem ilyen anyagot, hogy varrjak egy ilyen gyönyörűséget. Most adtál egy kis inspirációt hozzá. Az enyém csak azért nem UFO, mert még el sem tudtam kezdeni. Igaz, még új kanapém sincsen. talán a jövőhónapban.

Juhizs írta...

Nagyon tetszik ez a technika, olyan szép gyönyörűséges dolgokat hoztok vele létre.

Pillle írta...

Szépséges! Gyönyörű színei vannak!

kastanie írta...

nagyon tetszik nekem is

Maria Harrits írta...

Hi. Like your "one-block wonder"!!! I´ve just finished one too. You can find it at my blog. Maria

Melus írta...

nagyon szép lett:)
és yoo látni h ismét találtam egy olyat aki közel lakik:)
a páromék is baracsiak:)

nana56 írta...

Köszönöm a dícséreteket.
Kedves Melus, ebből is látszik, hogy Baracs a világ közepe... :-)))

Melus írta...

én is szeretem:D

文章 írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.