2012. március 19., hétfő

Nyulak minden mennyiségben

Van ám nekem sünim! Az interneten találtam a mintát, és rögtön neki kellett állnom megvarrni. Olyan kis kézbe való aranyoska, nem túl nagy.
Aztán már nincs is, mert ment próba-érettségizni a lányommal...
Ez az üdvözlő ajtódísz a nagyfiaméknak készült, az volt a kívánsága, hogy olyan virágosos legyen, meg húsvéti, de tök jó lenne az ajtó mindkét oldalán, hogy Ők is láthassák. Mivel egyforma dolgokat nemigen szeretek csinálni így ez lett a virágos, meg még készült Nekik egy lógós nyulas is, így aztán húsvétos is, meg virágos is, meg lehet kívül is, meg belül is.
Vészesen közeleg a húsvét, de most résen voltam, már majdnem készen vagyok a dekorációkkal. Készült öt ilyen "lógós" nyúl, három Tilda nyúl, és még folyamatban van három nadrágos tyúk is. A lógós nyulak szalagján a szombati nagyvenyimi varráson készült pillangó látható, a rózsaszín az én művem, a bordó az minta volt, de elkunyeráltam :-)
A rózsaszín a kisebb (fiatalabb) fiam barátnőjéé lett.
Ilyen sárgásos kettő is készült, az egyik a mi ajtónkon fog lógni, a másik Anikóé lett. Ezekhez nincs pillangó, de még lehet, hogy pótolom.
Ez a bordó pedig Érdre ment, a lányom barátjához.
A nagyfiam már a fotózás előtt elvitte a sajátját, így az nincs itt a képek között.
Ők meg már a Tilda nyulak, most színes ruhákban.

4 megjegyzés:

Arien írta...

Szia! Lehetne tudni, hogy találtad a süni mintáját? A keresztlányomnak ez a kedvenc állatkája és szeretném meglepni vele. A tiéd menthetetlenül szerelem első látásra!

F.Gina írta...

Édesek a szalagos nyuszijaid :)

nana56 írta...

Köszönöm, már tavaly is szerettem volna megvarrni, de akkor fáziskésében voltam, azért is láttam neki idén időben.

nana56 írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.