2012. január 23., hétfő

Vallomás

Nem akartam megmutatni, amíg készen nem leszek vele, de csak nem bírom ki. Ezzel a képpel foglalatoskodom már karácsony előtt óta szabadidőmben.
A blogtalin fertőződtem meg, láttam a sok kiállított keresztszemes gyönyörűséget, és úgy döntöttem, hogy nekem is kell. Emlékeztem, hogy ezt a mintát megkaptam valakitől (bocsi), és Ninától rendeltem hozzá lenvásznat, azután csináltattam magamnak olvasószemüveget, mert már keresztbeálltak a szemeim, de akkor sem láttam a szálakat, ahova ölteni kellett volna.
Éééés, mikor már minden megvolt nekiálltam, varrtam, varrtam, amíg elfogyott az anyag :-( vagyis rájöttem, hogy rövid az anyagom a mintához. Megtoldani nem akartam, így úgy döntöttem, hogy átvariálom a mintát, most itt tartok vele, már a célegyenesben. :-)

4 megjegyzés:

agibo írta...

Nagyon szép! Jó, hogy megmutattad.

Timi6608 írta...

jajjjjj,de csudi szép!!!!!!

F.Gina írta...

Nagyon szép! Ilyenkor utálom ezt az új képnéző rendszert, hogy nem lehet rendesen nagyítani. Pedig úgy megnézném egészen közelről :)

nana56 írta...

Köszönöm. Hát igen, ezt én sem szeretem, sok szépet lát az ember mindenfele, amit egy kicsit jobban is megnézegetne, ha lehetne.