2011. november 24., csütörtök

Crazy Quilt Journal Projekt - 2012


Hogy én mibe vágtam bele...
Nagyon tetszik a crazy technika. Annak idején még a legeslegelső munkáim között volt egy táska neszeszerrel, szemüvegtartóval aminek a fotóját nagy merészen elküldtem a www.folt-varras.hu -ra a hónap munkája pályázatra, amin - nem kis meglepetésemre én, a kezdő - nyertem is. A szemüvegtartót és a neszit a mai napig is használom, bár már elég romosak szegények.
Ahogy a kedvenc crazy-s blogjaimat nézegettem, megláttam egy felhívást, a Crazy Quilt Journal Projekt -2012 címmel. Az a lényege, hogy 2012-ben havonta egy-egy blokkot kell elkészíteni havonta 6" x 6"-os méretben. Így aztán a többi elfoglaltságom mellett kell időt szakítanom a blokkok elkészítésére is.
Akit esetleg még érdekel, látogasson el a cqjp.blogra és regisztrálhat még december 27-éig. Hadd legyünk még magyarok a társaságban egy páran.

2 megjegyzés:

Ági írta...

Szia! Ha jól látom, akkor ketten vagyunk magyarok - csak én most éppen Svédországban élek, és úgy jelentkeztem be. Úgy örültem, hogy megláttam a neved, gondoltam, kicsit megdumálhatnánk a crazy quiltinget, én nagyon kezdő vagyok még mindig.
Hogy haladsz az első blokkal?
Nagyon tetszik a blogod.
Szia
Ági

nana56 írta...

Nagyon örülök, hogy megtaláltál!
Az orosz résztvevőkkel próbáltam felvenni a kapcsolatot, kevés sikerrel, ez talán a berozsdásodott nyelvtudásomnak köszönhető.
A januári blokkom késésben van, mert február 10-én lesz a lányom szalagavatója, most arra készülődünk. De azután már nekilátok, van is négy elkezdett blokkom, amit megtaláltam, majd még azt kell megnéznem, hogy a méretük megfelel-e, mert akkor azokat csak be kell fejeznem.