2009. január 10., szombat

Karácsony

Karácsonyra a lányommal együtt készítettünk a barátainak egy jó adag Tilda's macit , de örültem neki, mert Ő is velem együtt tömte a macikat. Itt a teljes társulat fotója. Csináltunk egy rénszarvast is, de annak már el is tűnt a fotója.
Végül felteszek néhány karácsonyi képet
Őmacskasága ajándéknak nyilvánította magát.Ezeket a muffinokat a lányom sütötte: túrós csokis legénycsábító muffin.A családunk társasjáték közbenA "hiányzó láncszem" Ő fotózott (ez a ballagási tablóképe):A játék vesztese:

5 megjegyzés:

KicsiKató írta...

A mackó a legszuperebb:)))) Nagyon jópofák így egy kupacban a kismackók, különösen a középső kékeskockás tetszik nagyon!

martimez írta...

Nagyon szép a lánykád,látszik milyen jó izlése van(zsepitartó) :)

Tigrislilijom írta...

Jót kuncogtam a macin. Eszembe jutott anyukám mondása is: "Ne igyon, aki nem bírja!"

Mi is mindig társasozunk az ünnepek alatt. Remélem, majd a gyerkőceink felnőtt korukban is hazajönnek egy-egy jó kis játékra :-) Jó volt látni a nyugis családodat!
Minden jót kívánok!

Névtelen írta...

視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋

文章 írta...

avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,AV女優