2008. december 23., kedd

Boldog Karácsonyt

Minden kedves erre járónak kívánok békés, boldog Karácsonyi Ünnepeket!

2008. december 11., csütörtök

Kiállítás

És az ok, amiért eddig ennyi mindent most írok ennyi mindent egyszerre: a Dunaújvárosi Foltvarró klubnak kiállítása van - még holnapig.Képeket mivel sokat készítettem feltettem a weboldalamra a galériába, a mappa neve: Dunaújváros, 2008 .
Készül film is a kiállításról a Baracs TV jóvoltából, azt itt nézhetitek meg.

PIF ajándék

Majdnem megfeledkeztem róla, megkaptam Maple PIF ajándékát, amit köszönök szépen ezúton is.
A kisebb tartóban lakik azóta a mobiltelefonom, mert ugye foltvarrónak foltos mobiltartója nincs...

Kötés

Én sem tudtam ellenállni az akciós szőrmók fonalnak, jobban mondva a lányom, így kötöttem Neki egy sálat, a fotó csalós, ez nem egy kupac zöld izé, hanem egy sál összevissza :-)

Jóéjt-manó

Egy egész számítógépház-doboznyi vlies-hulladékom volt már, így kitaláltam, ahelyett, hogy újabb dobozt kérnék, inkább olyan dolgokat készítek, amihez elhasználhatom a felgyűlt készleteket.
Mivel elvarázsolnak a Tilda's figurák, jóéjt manót készítettem, rögtön kettőt egyszerre.
Az egyik a kiállításunkon szerepel, a másik - most már leírhatom, mert megérkezett a gazdájához - a karácsonyi húzogatós játék ajándéka lett, Judit hálószobájának lakója.

Labdák

Az unokatestvérem unokájának készítettem először egy csecsemőlabdát Eszter útmutatása alapján. Akkora sikere lett, hogy egymás után többet is kellett készítenem. Szakkörön meg is mutattam a lányoknak, mostmár Ők is alkothatják a maguk labdáit, majd próbálom azokról is képet feltenni.
A fotón még szerepel a Borcsmama-féle gyertyatartó is.