2008. július 8., kedd

Babavarrás



Már régóta szerettem volna elkészíteni ezt a babát és a képét, most végre sikerült rá időt szakítani. Valahonnan kerítenem kell egy babatartó állványt, szegényt a vasalódeszkán hanyatt fekve sikeült lefotózni, így nem is lett túl jó a kép,

7 megjegyzés:

lomaquilt írta...

Én irtam egy megjegyzést. Lehet, hogy a betűket nem jól irtam?
Szóval miért akarod szegényt (sarokba)állitani, miért nem találsz neki ülőhelyet?

nana56 írta...

Nem sarokba akarom állítani, csak ha ül akkor nem látszik a kockás gatyója.
A redworkos képe mellé szeretném valahogy elhelyezni, mert aug. 20-án lesz a helyi szakkörünknek kiállítása, és ott szeretném valahogy a képpel együtt - egymás közelében - elhelyezni.

Juhizs írta...

Milyen jópofa a kettő így együtt - tökéletesen jelképezi a különböző kézműves technikák összekapcsolódását - találkozását - tetszik.

nana56 írta...

Igen, engem is ez ragadott meg, már kb. egy éve pakolásztam a kinyomtatott mintákat, mire sikerült elkészítenem a hímzés párját is. Meg még egy másik redworkos munkát is, de azt hiszem abból tök jó PIF-es ajándék lesz, ezért az még egy kicsit tikos :-))

martimez írta...

Ezt én is imádom!A baba még nem készült el,de a hímzés a szilveszteri virrasztós ténykedésem eredménye-gombok nélkül,de készen van .Szerintem így áll még egy kicsit,míg a megfelelő gombok elém ugranak

nana56 írta...

Én a kezében lévő szalaggal szenvedtem két napig, míg aztán ez a zöld organza a kezembe akadt...

martimez írta...

Én ezt nem is vettem észre,mármint,hogy az egy külön szalag a kezében.Valószínű,hogy nekem csak a hímzés rajza lett kinyomtatva,és már nem emlékeztem a képre...???