2011. március 23., szerda

Készülnek az ajándékok

Kasmírszövet maci csíkos sapival és sállal, ééés hatalmas szőrmebojtokkal. Ugyanabból a szövetből készült, mint Nyuszó és Muszó, csak ezen a fotón valahogy világosabbnak néz ki. Talán a világos háttér miatt?

2011. március 15., kedd

Újabb nyulak

Íme a két legújabb nyuszi: Nyuszó és Muszó. Mackó felépítésűek, drapp kasmírszövetből készültek. Kezük, lábuk mozgatható, a fejük nem.

2011. március 8., kedd

Folytatás

Ta-daaaam, itt a tyúkocska, habár Apa azt mondta, hogy kakas. Na a lényeg, hogy ruhástól.
Állva:
Ülve:

És már nincs is nekem, mert jött a barátosném, és közölte, hogy viszi a két nyuszit, meg a két tyúkot, pedig azt hittem, hogy nagy ravasz vagyok, mert rögtön mindenből kettőt csináltam, és akkor marad nekem is. Na, akkor kezdem elölről...

2011. március 7., hétfő

Közeleg a húsvét

Már korábban is írtam, hogy szeretem a Tilda-figurákat, most nekiláttam elkészíteni a húsvéti dekorációhoz először a nyulat.
Azután a libát,
És van már tyúkom is, csak még ruhája nincs, és így nem egyezett bele a fotózásba, pucéron :-) Meg lesz még jóboszi is, meg még sokminden...

Megint maci

A legújabb macijaim:
Ő szőrmók:

Ennek a fickónak a neve Funky, még készül a nadrágja, és nemsokára lesz egy barátja, Bebop.
És Ő Bella, kerekarcú maci, kis vidám, virágos suszterköténykében.

fényképek

Most sikerült lefényképezni ezt a párnát, amit karácsonyra készítettem ajándékba. Én idáig nem csináltam még semmit ennyire utolsó pillanatban, de mindig az jön, ami még nem volt :-) Szalaghímzéses dolgokat irdatlan nehéz jól fényképezni, mert - gondolom én - a szalag fénylik.