2011. július 20., szerda

Madaras BOM 3

Elkészült a 4., az áprilisi blokk is, most egy kicsit pihentetni fogom, habár már biztosan fenn van Erin blogjában a júliusi blokk is.

2011. július 10., vasárnap

Madaras BOM 2

Haladok a madarakkal. Ez a februári blokk: Ez pedig a márciusi:Egy kicsit gyűröttek, de ebből is látszik, hogy frissek...

2011. július 4., hétfő

Madaras BOM

A múltkor már írtam Erin Russek blogjáról, most mutatom az első blokkot, ami elkészült. Még a középső rózsaszín virágon igazítani kell, mert így egyben nem szép, azt hat darab sziromból kellett volna megcsinálni. Van mit behoznom, mert már a hatodiknál tart, de most teljes lendülettel nekiláttam.

Flic-flac

A Facebookon van egy foltvarrós csoportunk, ahol egy SWAP játékban már két alkalommal küldtünk egymásnak anyagokat. Az első körben kék, a másodikban zöld színűeket. Pontosabban színenként 4-4 darabot, ebből háromnak mintásnak kellett lennie, egynek pedig egyszínűnek. Már egy ideje nézegettem a flic-flac mintát, most elhatároztam, hogy a kapott anyagokból készül egy "pasis" színű ágytakaró. Hát ez lett belőle... Ez még csak a fedlap, de nem bírtam ki, hogy ne fotózzuk le, annyira tetszett a végeredmény. Oldalt az én fejem búbja látszik.